Kuwait

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Kuwait

Prodaje se nekretnina u Kuvajtu

Kuvajt je arapska država Perzijskog zaljeva, ima kulturnu baštinu koja datira još od antike. Glavni grad Al Kuvajt poznat je po modernoj arhitekturi koja se kreće od nebodera do vrtoglavih kuvajtskih kula, dizajnerskih kula koje podsjećaju na klasične popločane džamije. Graniči sa Saudijskom Arabijom na jugu i Irakom na sjeveru.

Ako se planirate preseliti i tražite nekretninu na prodaju u Kuvajtu, važno je znati trend tržišta nekretnina u zemlji. Kuvajtski sektor nekretnina svjedoči povećanju pozitivne energije koja nije mogla doći u boljem trenutku, jer je kuvajtska vlada potpisala ambiciozan dvadesetogodišnji plan za promociju turizma u zemlji. Ovo je sjajno vrijeme za kupnju nekretnina na prodaju u Kuvajtu. Tome dodaje i činjenica da je sektor nekretnina imao veliku korist od najave nove regulative o izravnim stranim ulaganjima kapitala koja će biti namijenjena revoluciji na tržištu nekretnina. Svi ti čimbenici zajedno pokazuju da će se kuvajtsko tržište nekretnina, koje je već dobrog zdravlja, vjerojatno još više proširiti.

Neki su čimbenici pogodili tržište nekretnina u Kuvajtu, a među njima je i odlazak iseljenika koji traže bolje mogućnosti u druge zemlje ili se odlučuju vratiti u svoje zemlje porijekla. Iseljenici u Kuvajtu razmatraju slanje svojih obitelji u njihove zemlje podrijetla. Međutim, oni zadržavaju svoje prebivalište i odlučuju ostati u Kuvajtu kao prvostupnici. No, takav će trend dodatno pogoršati trenutnu situaciju u sektoru nekretnina, a očekuje se da će se najamnine još više smanjiti nakon što se objavi odluka o iseljavanju.

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cijena: US $ 112,000 Način plaćanja: 40% od prve serije, a ostatak u ratama u razdoblju od 24 mjeseca bez naknada Veličina: 71 četvornih metara Spa...
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB